Keuzestress


Het zijn schatjes, mijn 2 koters, maar ik ben toch ook heel blij als ze even slapen. Maar dan komt de stress pas echt. Keuzestress. Wat gedaan met dat kostbare uurtje? De was ophangen zodat ie eens niet te lang in de machine zit waardoor je opnieuw moet wassen? Die postnatale buikspieroefeningen die de kinesist als huiswerk heeft meegegeven? Zelf ook wat bijslapen misschien? Of eindelijk wat tijd voor jezelf nemen en achter de naaimachine kruipen, hopende dat het gezoem je schatjes niet te vroeg wekt? Ik beland spijtig genoeg meestal op Pinterest, op zoek naar geknutsel met wc-rolletjes of andere zinloze pins.
Wat zou jij het liefst doen met je kostbare tijd en wat doe je uiteindelijk echt?

8 comments

  1. Moeshie · augustus 31, 2015

    Als ik even een minuutje vrij heb zit ik op mijn scherm te turen of woorden te zoeken voor Wordfeund!

    Like

  2. Billy · augustus 31, 2015

    dat probleem stelt zich bij ons niet meer. Vrije momenten offer ik meestal op aan blogland… šŸ˜‰

    Like

  3. fiekefatjerietjes · augustus 31, 2015

    Haha, herkenbaar! Hier geen kinderen, maar als ik me voorneem om dit of dat te doen beland ik ook altijd op Pinterest of leuke blogs. Een vloek en een zegen, dat internet!

    Like

  4. meisje · september 1, 2015

    Ik ga helemaal akkoord met fieke! Internet tovert met de tijd, als je op de klok kijkt is het 20u30, de volgende keer is het al 22u10 … het vliegt zo voorbij.

    Like

  5. zwartraafje · september 3, 2015

    Lezen of knutselen doe ik het liefst. Ik betrap me er echter maar al te vaak op dat ‘eventjes’ achter de computer iets opzoeken, steeds veel langer duurt dan verwacht. Pinterest is daar inderdaad een perfect voorbeeld van.

    Geliked door 1 persoon

  6. Le petit requin · september 15, 2015

    Mja, de ene keer ga ik sporten, doe wat huishoudelijke dingen, lees wat… en eindig dan met een beetje computertijd. Als ik echter start met dat laatste, dan blijft het meestal enkel daarbij, vrees ik. Echt wel een werkpuntje!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie