U vraagt, wij draaien


Voor ik met de online cursus Meststoffen begon, had ik een andere blog. Ik verhuisde omdat er in de vorige geen reacties gegeven konden worden en dat was wat sneu want de helft van het blogplezier is toch de interactie met je lezers.
Maar ik vond het wel spijtig om alle berichten op mijn oude blog te verliezen. Daarom vroeg ik hier aan jullie wat ik ermee moest. De meesten stemden op optie 3: Begin met nieuwe berichten en recycleer af en toe een paar interessante berichten van je oude blog. De blog gaat toch vaak over recycleren!?

Die gerecycleerde berichten komen samen onder de categorie ‘Koppiepeest uit de oude doos’. Lekker lui, ik weet het, maar er zijn toch een paar schrijfsels die mooi in deze blog passen. Je zal het wel zien!

10 comments

 1. Nicole Orriëns · november 6, 2015

  Niks mis met gouwe ouwen!

  Like

 2. annw · november 6, 2015

  Je nieuwe blog ziet er alvast goed uit. Ik hou ook echt van die ondertitel 🙂

  Like

 3. Galina · november 7, 2015

  Ja ik snap echt dat he verhuist als er geen comments worden gegeven. Zou ik ook doen. Benieuwd naar de koppiepeests! 😉

  Geliked door 1 persoon

 4. Billy · november 7, 2015

  ik ben ook benieuwd.
  Maar ik snap niet dat er geen reacties konden gegeven worden op je blog bij blogspot. Ik heb zoveel blogvrienden daar, en reacties geven is er toch geen probleem?

  Like

  • resaarcle · november 8, 2015

   Ik kreeg vooral van niet-bloggende medemensen te horen dat het maar niet lukte. Maar niet getreurd, ben eigenlijk heel blij met mijn nieuwe stekje. Het was tijd voor verandering!

   Like

 5. Hilde · november 9, 2015

  Ben heel benieuwd naar je koppiepeest blogposts 🙂 Helemaal niks mis mee om die te gebruiken! Je hebt er tijd en energie in gestoken dus is toch juist zonde als die zomaar verdwijnen!

  Like

 6. Le petit requin · november 11, 2015

  Ik kan zonder problemen reageren op je vorige blog (ale, ik heb het niet uitgetest, maar als ik het zo bekijk is het zoals bij elke blogger-blog), maar dat neemt niet weg dat ik blij ben dat je verhuisd bent. ’t Is immers door die verhuis dat ik hier toevallig ben terechtgekomen en ben blijven hangen 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s