Verander alles

image

Ik kon niet stoppen met lezen. Deze blog verzamelt initiatieven die de wereld mooier, duurzamer en warmer maken. Mijn mond viel open, mijn ogen werden groter en ik viel van het ene prachtproject in het andere. Sommige projecten kende ik al, andere niet, maar allemaal zijn ze inspirerend, hoopgevend, interessant, leerrijk en geven ze mij zin om er mee in te vliegen. Verplicht leesvoer voor iedereen! Waarom ben je nog op mijn blog aan het lezen? Wegwezen hier en daar gaan lezen, snel! Kom je me dan straks even vertellen welk initiatief jou het meest aansprak?

11 comments

  1. Vlijtig Liesje · december 8, 2015

    Bedankt voor de tip. Ik heb even gekeken en het ziet er in ieder geval fijn en overzichtelijk uit.

    Geliked door 1 persoon

  2. Sam » Uitgesproken Woorden · december 8, 2015

    Kwam van daar weer op jou blog terecht.. 😉

    Wat mooi dat ze dat allemaal bij elkaar gezet hebben. Ik heb mn uitdagingen van NPO-groen nog lopen, maar volgens mij is dat soortgelijk aan die ideeen. Leuk!

    Like

    • resaarcle · december 8, 2015

      Ik hoorde na mijn blogpost van een vriendin dat mijn blog er ook opstond! Zo fier dat ik nu ben ☺️. Ben eens gaan kijken naar die uitdagingen van NPO-Groen. Ook leuk!

      Geliked door 1 persoon

  3. Hilde · december 9, 2015

    Allereerst; wat leuk dat je blogpost daar wordt genoemd! 🙂
    Ik vond het artikel over een man in Afrika die van allerlei restmaterialen een windmolen bouwde voor zijn familie heel inspirerend! 🙂 Dankjewel voor de tip!

    Geliked door 1 persoon

    • Hilde · december 9, 2015

      ‘blogpost’ moet zijn ‘blog’ :p

      Like

      • resaarcle · december 9, 2015

        Mooi, he, dat intiatief van die man. Probleem gespot, oplossing gezocht en afval gered!

        Like

  4. Billy · december 9, 2015

    je staat er ook in!
    Ik vind het een interessante site, er valt heel wat te ontdekken. Ik merk dat er ook dingen in staan die ikzelf toepas, altijd aangenaam om weten dat je er zelf ook je steentje toe bijdraagt… 😉

    Like

  5. LJ · december 24, 2015

    Ik ben vooral geïnteresseerd in het concept van voedselteams, maar hier in de buurt is er geen vrije plek meer te vinden. En bij de supermarkt kopen wat je wil is soms nog altijd het gemakkelijkste, moet ik tot mijn schande bekennen. Hopelijk heb ik volgend seizoen een eigen tuintje waar ik zelf groentjes kan kweken, want zo recht van ’t veld smaakt toch duuzend keer beter dan uit de supermarkt vol bewaarmiddelen…

    Like

    • resaarcle · december 24, 2015

      Misschien vind je nog wel iets op fermetisten.be, in afwachting van je moestuin! Je kan daar groenten en vlees van recht bij de boer aan huis laten leveren.

      Geliked door 1 persoon

      • LJ · december 24, 2015

        O super! Dank je voor de tip.

        Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie