Happily Ever After giveaway

vba-jnharai-chris-lawton

Er valt altijd wel iets te vieren, dat is eigen aan de mens. Ooit las ik eens iets over iemand die echt élke dag iets viert. Dat lijkt me mooi. Vieren dat het dinsdag is. Taart omdat er geen file was vandaag. Slingers omdat je lievelingsfilm op tv is. Een glaasje cava omdat het niet regent.

Ik vier vandaag hoera-ik-heb-een-superleuke-tweedehandswinkel-ontdekt-dag. ZO verzot als ik ben op rommelmarkten, net zo gek ben ik op tweedehandswinkels. Maar wel enkel op de toffe. Ik had HappilyEverAfter ooit al eens vermeld, maar stiekem was ik er toen zelf nog nooit echt fysiek geweest, enkel in mijn dromen. Maar vandaag vond ik de tijd om een kleine omweg te maken en er langs te gaan. Als ik meer tijd had gehad, was ik er waarschijnlijk een halve dag gebleven! Ik zou namelijk al een uurtje zoet zijn met staan kijken naar de toffe etalage waarin naast alle andere fijne spullen heelder sets tweedehands Playmobile pakketten uitgestald staan. Een groot kasteel met prinsessen en al. Al een geluk had ik mijn dochter niet bij of ik had er écht heel de dag moeten blijven! Maar bon, me buiten staan verlekkeren, is leuk, maar ik wou nu toch eindelijk eens binnen.

Een vrolijk behangen muur verwelkomt je meteen bij binnenkomst, met daartegen bakjes vol tweedehands speelgoed dat meteen de Peter Pan of Tinkerbell in je wakker schudt en boeken voor de kleintjes. Zo ook de vriendelijke eigenares die graag tijd maakt om een praatje te slaan. Het is echt een fijne winkel om rond te neuzen. Fris, vrolijk, niks straalt tweedehandsheid uit. Er is voor ieder wat wils. Een rekje met tweedehands zwangerschapskleren, baby-uitzet en heel wat toffe kinderkleertjes voor kleine en grotere kindjes die een nieuwe eigenaar zoeken. En je hoeft voor al dat moois eigenlijk niet eens je zetel uit, want een deel wordt ook online verkocht. Op de webstek kan je zelfs punten en zo ook kortingen verdienen!

Ook wie zelf pre-loved kleren of spullen aan een nieuw baasje wil helpen, kan in Happily-Ever-After een afzetmarkt vinden. Je kan je spullen in goede staat binnenbrengen, online volgen hoe het gaat met de verkoop en je wordt professioneel bijgestaan. Drrrrrringend tijd om je kinder(kleer)kasten eens uit te mesten dus!

Een random feestdag dus vandaag en dan strooi ik al eens graag met cadeautjes. Na ons gezellige praatje, mag ik van Happily Ever After 2 bons van 30€ weggeven! En die kan jij – ja jij én jij!- winnen om een leuk cadeau voor een lentefeest, een surprise voor een zwangere vriendin, leuke kleertjes voor je ukje of grotere uk te scoren in deze fijne tweedehandswinkel.

En hoe kan je winnen? Een reactie hieronder over jouw favoriete tweedehandsding zorgt voor 1 kans op de prijzenpot, mijn Facebook-bericht of Pinterestpin delen zorgt voor 2 kansen! Andere old fashion manieren van delen, zoals op café vertellen over die leuke giveaway, mogen natuurlijk ook altijd 😄. We spelen tot 20 maart!

Dit is geen gesponsorde blogpost, ik ben gewoon enthousiast geworden van al dat moois dat een tweede leven krijgt!

 

17 comments

  1. Kris10 · maart 7, 2017

    100% fan van tweedehands. Onze uk to be heeft trouwens nog kleertjes nodig :)Ik ga sowieso al eens piepen in de webshop.

    Geliked door 1 persoon

  2. geertruurzaam · maart 7, 2017

    Jaaaaa, hier nog zo’n grote fan van de winkel!
    Fijn dat je er eindelijk geraakt bent (al voel ik wel concurrentie opkomen nu).
    Mijn tofste stuk dat ik er al kocht is een fantastische salopette voor de babyzoon, die helaas al weer te klein is…

    Geliked door 1 persoon

  3. Mrs. T. · maart 7, 2017

    Mijn oma leerde mij ‘je moet vieren wat je kunt vieren’ en dat probeer ik zo goed mogelijk te doen.

    Like

  4. Tante Fee · maart 7, 2017

    Awel, ik vind dat een heel goed plan om vanaf nu elke dag iets te vieren! Happily ever after heb ik enkel nog maar online ontdekt, maar een live bezoek kriebelt meer en meer. Doe mij maar fisher price 😉

    Geliked door 1 persoon

  5. fiekefatjerietjes · maart 7, 2017

    Maar allé, zo tof! Hier ook grote tweedehandsfans. Ik denk dat Juliette niet veel nieuwe dingen heeft, behalve bodies en zo dan misschien. Binnenkort komt er een my fair baby update aan, en dan plan ik een collage met haar tweedehandsgarderobe. Benieuwd? 🙂

    Like

  6. karina vueghs · maart 8, 2017

    ik heb verkocht via Happily ever after en een aardig spaarcentje verdient zo! eerlijke winstverdeling en zeer vlotte communicatie! zeker een aanrader om te kopen en verkopen!

    Like

  7. stiendeblockhotmailcom · maart 8, 2017

    Oh zo leuk om te lezen! Bij de komst van ons derde monstertje heb ik Happily op het geboortekaartje gezet als cadeau-tip. Heb er een aantal keren ontzettend leuke een kwaliteitsvolle spulletjes op de kop kunnen tikken. Jammer genoeg geraak ik door het drukke gezinsleven niet zo vaak in Antwerpen als ik wel zou willen. Maar als ik het ingepland krijg ga ik er altijd met een heerlijk gevoel weer naar buiten! De inrichting en de spulletjes daar geven mij ook telkens weer inspiratie! Een leuk babbeltje met de gezellige mamzelle van het huis maken het uitstapje helemaal compleet!

    Geliked door 1 persoon

  8. Liesbeth · maart 16, 2017

    Bedankt voor de tip, deze kende ik nog niet! De naam alleen al is geweldig mooi voor een tweedehandswinkel.
    Ik zie prachtige paul smith t-shirts die ik wil kopen voor de zoon en een zonnebril, sandaaltjes voor de dochter,…

    Like

    • resaarcle · maart 16, 2017

      Nog een paar daagjes wachten, wie weet komt de bon wel jouw richting uit! En ik vind de naam ook een toppertje!

      Like

  9. Pingback: Nog meer voordelen | resaarcle
  10. natuurlijksofie · maart 17, 2017

    Goeie tip! Ik heb even moeten zoeken naar het adres van de winkel maar blijkt dat het niet al te ver is en ik er met de fiets kan geraken, hoera! Ik kocht al heel veel tweedehandskleertjes op de tweedehandsbeurzen van de gezinsbond maar die zijn maar 2 keer per jaar dus ik wil tussendoor zeker eens naar deze winkel. Beste tweedehands koop tot nu toe is een hele bak duplo die we van mijn schoonzus overkochten.

    Geliked door 1 persoon

  11. Hermien · maart 20, 2017

    Hoewel het een heel goed excuus zijn om weer eens naar Antwerpen te trekken, lijkt het me praktischer als een ander er met deze leuke prijs vandoor gaat. Ik wil nog wel graag even vertellen dat ik de naam op zich al een briljante vondst vind, net als het organiseren van een feestje voor het ontdekken van een fijne tweedehands winkel. Ze zijn het waard!

    Geliked door 1 persoon

  12. Pingback: Kerekewere | resaarcle

Plaats een reactie