Over het hippe leren en winnaars

Ik voel me helemaal hip en mee met m’n tijd en van die dingen! Waarom? Awel, omdat ik, digitaal klunsje eerste klasse, gezellig in mijn zetel het nieuwe leren heb ontdekt. Online cursussen, webinars, you name it, I’ve done it of zoiets in die aard (oké, dat is een beetje overdreven.)

Het meest geweldige daaraan is dat het tussen soep en patatten kan, op mijn eigen tempo, na kinderbedtijd, in alle rust en stilte. En ik moet er niet eens voor naar buiten (waardoor dit artikel echt hélemaal past in de rubriek ‘groen onderweg’, moest je je afvragen waarom ik die er in hemelsnaam bijsleur).

En wat heb ik dan al gedaan? Wel, het draait voor mij nu allemaal rond mijn groene – nog steeds zeer geheime – ondernemersplannen. En daar waren al wel wat nuttige online dingen voor te vinden:

In lang vervlogen blogtijden – hmhm 2 jaar geleden, wat gaat het snel, wat worden we oud-  Meststoffen voor je blog. Echt een toppertje dat mijn blog én mezelf een serieuze boost heeft bezorgd. Ook won ik pas nog het boek Finance is Fun omdat ik tijdens de gelijknamige webinar zo flink had meegedaan. Whoopwhoop! En ik hoorde vanalles interessants op Straffe madammen tijdens hun webinar rond female entrepeneurship. Op dit moment zit ik helemaal ondergedompeld in de online cursus Ontwerp je Eigen Merk. Wie weet kan ik binnenkort zo mijn eigen logo ontwerpen en mijn eigen website verfraaien. Spannend! Echt waar, ik val in herhaling, maar ik ben zoooooo mee met mijn tijd, dat is niet te doen! 😉

Maarrrrrrrrr al dat gedoe, al dat ondernemerschap en die cursussen, dat slorpt tijd tijd tijd tijd tijd. En één van de eerste dingen die ik over ondernemers las, was dat ze moeten zoeken waar ze tijd kunnen winnen. Voor mij is dat in minder voor de tv hangen ’s avonds en minder bloggen. Ai oei, het is eruit. Ik ga wat minderen. Van 2 keer per week naar 1 keer per week. Het is voor een goed doel.

Er is ook nog goed nieuws. Een paar posts geleden viel er op mijn blog iets te winnen. Hoera hoera hoera voor winnaars Dorien, Joni en Sofie!

9 comments

 1. Dorien · september 12, 2017

  Veel succes met je ondernemersplannen! Spannend seg! Meststoffen voor je blog, dat ben ik nu aan het doen. Wel nog een paar mailtjes in te halen, maar dat komt goed. 🙂 Enneh… joepie, dank je wel! Dat afwassen gaat nogal eens vlot gaan nu 😉

  Like

 2. Sofie · september 12, 2017

  Jammer want ik lees je stukjes graag, maar heel begrijpelijk! Op mijn blog is het ook wat rustiger door mijn ondernemersplannen en ik probeer nu tijd te vinden voor de cursus ‘digitale producten’ van Kathleen 😉 verder volgde ik al een cursus programmeren in R op Coursera. Ben dus ook een grote fan van e-learning. Veel succes met jouw ondernemingsplannen!

  Geliked door 1 persoon

 3. loesjezaakjes · september 12, 2017

  Veel succes, prioriteiten stellen is soms moeilijk!

  Proficiat aan de winnaars 🙂

  Geliked door 1 persoon

 4. Joni | HFDST 3 · september 13, 2017

  Woohoo! *excited en al want ik win quasi nooit iets* en daarbuiten: hoera voor online cursussen! 🙌

  Geliked door 1 persoon

 5. Leen · oktober 10, 2017

  Ik ben ook die cursus Ontwerp je eigen merk aan het volgen maar… ik heb daar nog niks voor gedaan. *schaamt zich dood* Dringend tijd voor maken!
  Niks zo leuk als dingen bijleren he?

  Like

  • resaarcle · oktober 10, 2017

   Superleuk! Ik heb ook eventjes op de pauzeknop geduwd, maar met een online cursus is dat niet erg, want dat loopt niet weg, he!

   Geliked door 1 persoon

   • Leen · oktober 11, 2017

    Awel ja da’s het voordeel, maar tegelijk ook het gevaarlijke eraan… 🙂

    Like

 6. Pingback: Wat dat plan nu eigenlijk is en of je me snel even kan helpen | resaarcle
 7. Pingback: Kerekewere | resaarcle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s