BABYluff giveaway

Liewood_Clara_cloud_mobile_big_class_1

Wij hebben thuis al 2 topexemplaartjes rondlopen, eentje van de meisjesafdeling en eentje van de jongensafdeling, maar deze nieuwe winkel in mijn nieuwe home town doet me toch zin krijgen om er nog een baby bij te maken!

BABYluff, zo heet ie. Ze hebben daar prachtige Scandinavisch-achtige kleertjes, speelgoed en meubeltjes voor ukkies van 0 tot 4 jaar. Zo’n tentje waar ik zelf uren in zou kunnen verdwijnen met een boekje, of een spijlenbedje dat het verdient om van generatie op generatie op generatie doorgegeven te worden. Uniseks spulletjes die gekoesterd of gedragen kunnen worden door broer én zus. De uitbaatster vertelt graag en gepassioneerd over de babyspullen die ze aanbiedt. En er is veel te vertellen want alle items hebben een fijn verhaal, daarom werden ze ook uitgekozen voor haar winkel. Soms is dat een verhaal over duurzaamheid, soms over fair trade of organische stoffen. Maar vaak is het vooral een verhaal over mensen die een verschil willen maken.

En hoera hoera, er hoort een giveaway bij dit artikel! What you see is what you get! Met andere woorden, je kan die toffe mobiel op de foto winnen. Eentje van Liewood, 100% organisch! Zo zie je maar dat duurzaamheid én een mooi design hand in hand kunnen gaan, ook voor kindjes. Hoe valt er dan te winnen? Laat vóór 16/10 hieronder in een reactie weten welk merk in de BABYluffcollectie jij onmisbaar vindt in een stijlvolle baby-uitzet. Je wint extra kansen in de speelpot door de BABYluff-Facebookpagina en re-saar-cle Facebookpagina te liken en te volgen of volger te worden van de BABYluff-instagram. Mijn blogbericht delen via Facebook, Pinterest en alle sociale media die ik (nog) niet ken, helpt je natuurlijk ook altijd aan een extra kans!

 

8 comments

 1. Kris10 · oktober 3, 2017

  Felix is fan van de jelly cat knuffels. (Of was ik dat? :p)

  Like

 2. fiekefatjerietjes · oktober 3, 2017

  Ooooh! Leuke merkjes! Mag het ook een suggestie zijn? De verzorgingsproducten van NAÏF zouden er wel mooi passen. Een mobieltje hebben we niet meer nodig voor Juliette, maar ik ken wel nog enkele mensen die er héél blij mee zouden zijn 🙂

  Like

 3. Lisa Peeters · oktober 4, 2017

  De tandpasta van Jack’n Jill is hier een favoriet! Doorzichtig zodat hij geen vlekken maakt en 100% natuurlijk. Tanden poetsen is nu altijd leuk.

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: Over een paradijsje om de hoek en het brainwashen der kinders | resaarcle
 5. Pingback: Tussen de drukte door… | resaarcle
 6. Pingback: Kerekewere | resaarcle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s