Kerekewere

Het is nog januari, dus dan is het nog steeds gepermitteerd om nieuwjaarswensen te verspreiden, kaartjes te versturen én terug te blikken op het vorige jaar. Wat viel er op mijn blog te beleven in 2017?

Als ik eens over al die berichten ga, dan valt het me op dat ik het vaak over fietsen heb gehad. Niet verwonderlijk natuurlijk, want ik spendeer wel wat uurtjes op die fiets van mij, ook wel met een klein petottertje of 2 erbij. Ik heb zelf het meest genoten van het fietsbericht over tijd, omdat er mooie reacties op kwamen en ik ook telkens die rust weer voel als ik aan die rit terugdenk.

Het was een nostalgisch jaar, maar ook eentje waarin ik maar liefst 3x iets mocht weggeven! En eentje waarin eerlijkheid het langst duurt, want ik liet een paar keer zien hoe het groen proberen doen hier ook wel eens fout loopt. En het was ook een jaar waarin ik mijn enthousiasme over mijn groene ondernemersplannen niet langer kon onderdrukken. Whoop whoop!

Het blogbericht dat het langst in mijn drafts gestaan heeft voor ik het postte, was deze. Gek vind ik dat, dat ik een idee heb, het gedeeltelijk uitwerk en het dan nog zo lang laat rondslingeren. Aard van het beestje, vrees ik, want bij de dagelijkse beslommeringen en enthousiaste plannen omring ik mij ook met half afgewerkte projecten, terwijl het vaak dingen zijn die ik toch graag gedaan wil krijgen. Werkpuntje voor 2018. En 2019. Waarschijnlijk ook voor 2020. Ah ja, want zo’n voornemen wordt dan óók weer een half afgewerkt projectje natuurlijk!

De prijs voor allergekste thema van dit jaar gaat naar dit bericht. Verder heb ik ook wel eens iets geschreven dat niet helemaal paste in het opzet van mijn blog, maar dat toch gezegd moest worden en waar kan dat dan beter dan op je eigen persoonlijke blog, waar je lekker zelf de regels van het spel kan bepalen!

Welk artikel op jouw/een blog moet ik zeker nog lezen? Post je link in de reacties!

Voor wie niet weet waar deze blogtitel vandaan komt: ga dringend eens kijken naar het hilarische filmpje uit lang vervlogen AllesKanBeter-tijden.

 

 

3 comments

 1. Anuscka · januari 9, 2018

  Wat een leuk artikel om zo eens even kris-kras door jouw jaar/ blog heen te gaan! Mag ik je deze aanbevelen? https://levensjutters.com/2017/01/10/you-know-what-is-best-for-you/

  Like

 2. thegreenpetrolhead · januari 11, 2018

  Leuk om lezen. Altijd goed om eens te reflecteren voor het voorbije jaar. https://thegreenpetrolhead.wordpress.com/2017/09/17/waarom-the-green-petrolhead/

  Maar scroll gerust door mijn andere artikels. Er is zoveel meer!

  Geliked door 1 persoon

 3. Hilde · januari 16, 2018

  Origineel gebracht 🙂 U vraagt, wij draaien: https://regenboogbui.wordpress.com/2018/01/07/mooimenten-december-2017/

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s