Saar in veelvoud

IMG_1283

Dat ik de enige Saar op Interpret zou zijn, dat heb ik nooit gedacht. Ik kwam mezelf zelfs al eens een keertje tegen. Maar er blijken wel een paar leuke euhm… Saars te bloggen! Kom, we gaan er eens langs.

Ik begin met Saar. De allertofste Saar van allemaal. Want zij is zo lief geweest om vandaag een artikel te schrijven over GreenKit! Supertof, dikke merci, Saar! Dat blogartikel past mooi in haar categorie ‘groen leven’, waar ik natuurlijk zelf ook graag ga lezen!

Ik hou wel van de schrijfstijl van deze Saar. Er verschijnt meestal maar een keer per maand een artikel, maar dat is oké. Meer moet dat niet zijn. En ik heb het een en ander met haar gemeen. Zo heeft ze ook een dochter die op circusles gaat. Net zoals ik houdt Saar ook van boeken.

Deze Saar schrijft graag over beauty, reizen en lifestyle. Dat is een heel andere invalshoek dan mijn blog en dat houdt het net leuk. Want als ik alleen maar lees over de dingen die ik zelf spannend en belangrijk vind, dan blijf ik zo wat in m’n cocon zitten. Ook niet gezond. (Voor je ’t weet verander ik dan in een vlinder. Sorry, surrealistische humor, ik zal het niet meer doen.)

Saar is een pakje jonger dan mezelf. Ze heeft nu 2 jaar een blog waarop ze over boeken, beauty en haar ziekte MS schrijft. Mademoiselle Saar. Klinkt wel leuk.

Dat bloggen niet altijd bovenaan op het prioriteitenlijstje staat, is heel begrijpelijk bij Saar. Ze houdt haar blog vooral voor zichzelf bij, om haar creatieve uitspattingen te bundelen. Maar de ziekte van haar man zorgt er uiteraard voor dat ze andere zorgen aan haar hoofd heeft. En tóch heeft ze net op zo’n moment een geniale inval waarmee ze veel mensen kan helpen.

En dan eentje die mijn vriend wel grappig vond om me door te sturen… I present you: the future Saar. En jajaja, er loopt nog een andere groene Saar in Blogland rond ook! En dan zijn we nog niet uitgeblogd, hoor. Je bent nog niet hier geweest, en daar en vergeet deze niet. Was je hier al geweest?

Jaja, wij Saars, wij bloggen er nogal op los.

Welke naamgenoten ben jij al tegengekomen? Deel een linkje!

5 comments

 1. Veerle · mei 15, 2018

  Maar de enige echte saar is onze saar re-saar-cle . Inspirerend, toegankelijk en tof! You go girl! Respect! Xxx

  Like

 2. fiekefatjerietjes · mei 16, 2018

  Leuk!

  Geliked door 1 persoon

 3. mademoisellesaar · mei 18, 2018

  Haha leuk geschreven!x

  Geliked door 1 persoon

 4. mademoisellefresita · mei 22, 2018

  deze is ook nog een toffe: https://paardensaartje.wordpress.com/

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s