Mag ik u voorstellen: greenkit.be!

austin-chan-275638-unsplash

Photo by Austin Chan on Unsplash

Hoera, hoera, hoeraaaaaaaa! Na de geboorte van mijn Facebookpagina, kan ik je ook trots vertellen dat de website van GreenKit er eindelijk is! Het heeft een tijdje geduurd voor hij genoeg gegroeid, opgepoetst en aangevuld was om hem vrij te laten op Interpret, maar nu is ie er eindelijk!

En wat valt er te zien op greenkit.be? Wel, op dit moment kan je er al fijne blogartikels lezen over baby’s en mogelijke duurzame keuzes. Zo heb ik wat tips om gemorste melk uit hun 7 nekplooitjes te toveren, vertel ik je graag over hoe ik creatief omging met zwangerschapskledij, of over keuzes rond verf in de kinderslaapkamer. Er staat nog niet zo heel erg veel (en als je hier al lang een trouwe lezer bent, dan ga je misschien wel wat herkennen), maar stilletjesaan gaat die blog groeien als kool!

Je kan ook via het contactformulier bij mij al je enthousiaste aanbevelingen doen voor stalen/merken die volgens jou niet in de ontdekkingsdoos mogen ontbreken. Of je kan me laten weten bij welke verloskundigen je GreenKit later hoopt te krijgen, dan maak ik hen daar alvast warm voor! Tips of suggesties? Ik lees ze graag!

Oké, voorlopig is het dus nog een klein beetje basic stuff, daar op m’n website.

Maar als ik nog een beetje verder sta met mijn project, dan zal je op GreenKit ook kunnen meedoen met giveaways, je zal er kortingscodes kunnen downloaden, je vindt er dan allerlei interessants over de partners van GreenKit en hun producten en je zal er ook makkelijk kunnen terugvinden waar je de gratis ontdekkingsdoos van GreenKit zal kunnen krijgen.

Ik heb er al zin in! Jij?

Als je niks wil missen van al die mooie toekomstmuziek, kan je heel makkelijk je mailadres achterlaten op greenkit.be!

Kom je eens piepen?

12 comments

  1. Anna Helena · juni 12, 2018

    Ziet er leuk uit! Veel succes

    Like

  2. greet · juni 12, 2018

    Veel succes hiermee, wat een superfijn project!! Ik behoor niet tot je doelgroep, maar als ik mogelijke geïnteresseerden tegenkom ga ik ze zeker doorsturen.

    Geliked door 1 persoon

  3. loesjezaakjes · juni 12, 2018

    Ik heb geen kindjes, maar ga toch eens piepen. Alvast veel succes met de website!

    Geliked door 1 persoon

  4. gewoonelke · juni 12, 2018

    Waw!! Proficiat met de bevalling van greenkit.be

    Geliked door 1 persoon

  5. fiekefatjerietjes · juni 12, 2018

    Supermooie website! Ik wens je heel veel succes, en ga nu een mailtje sturen naar mijn vroedvrouw om reclame te maken in haar praktijk! 🙂

    Geliked door 1 persoon

  6. Mrs. T. · juni 13, 2018

    Mooie site. Succes!

    Geliked door 1 persoon

  7. Pingback: Eens iets anders dan schaapjes tellen | resaarcle

Plaats een reactie