Resaarcle onder de loep

Gematigde eco-freak. Houdt van recycleren, pimpen en upcyclen. Heeft wat moeite met weggooien, dus hamstert. Houdt van haar Beest. Heeft samen met hem een Mormel en Freggel om plat te knuffelen. Probeert groen te moederen. Houdt in haar vrije tijd van luieren, frutselen, koekjes met chocolalala eten of chocolalala zonder koekjes, series volgen, af en toe naaien en lezen. En sinds kort ook van bloggen. Mag geen bakfiets kopen van Beest wegens zogenaamd te hoog hip geitenwollensokkengehalte. Verslaafd aan rommelmarkten. Is geen kook- en bakwonder. Ruilt graag zelfgenaaide frutsels voor de zelfgemaakte frutsels en baksels van een ander. Weigert te strijken. Geeft in haar werkentijd Nederlands aan anderstalige volwassenen. Zonnebloemliefhebber. Zoekt m/v die graag haar schrijfsels over dit alles leest. Deed dat vroeger op een andere blog.

De foto op de startpagina is gemaakt door Andries Vangeel. De foto’s bij de berichten komen van gratisography.com of unsplash.com, tenzij anders vermeld. Of soms ook wel eens uit mijn eigen camera/smartphone als ik in een creatieve bui ben. In dat laatste geval zijn ze mijn eigendom en mogen ze niet door anderen gebruikt worden.

12 comments

  1. Billy · augustus 24, 2015

    bedankt voor je bezoekje aan mijn blog, Saar!
    Welkom bij de WordPress)familie
    Ik piep hier nog eventjes bij jou… 😉

    Geliked door 1 persoon

  2. Galina · oktober 15, 2015

    Wat een leuke site! Ik ga je volgen 🙂

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Resaarcle onder de loep | VERANDER ALLES
  4. mme-carper · maart 4, 2016

    Ik heb net wat gesnuisterd op je blog! Leuk! Ik kom hier terug! 🙂

    Like

  5. annaberg · april 14, 2016

    Heel knap geschreven!

    Like

  6. groengenot · oktober 4, 2016

    Hey, ik vond je als bezoeker op mijn blog! Ben hier ook eens komen snuisteren en ik ga je volgen. Bloggen en blogs volgen is inderdaad verslavend maar zo leuk. En zo verrijkend! Echt tof gevonden : Resaarcle! Ik kijk al uit naar volgende berichtjes… Hilde

    Like

  7. els · december 23, 2016

    Fijn om jou ontdekt te hebben!

    Like

  8. natuurlijksofie · februari 7, 2017

    Oh zonnebloemen, dat is ook mijn grote liefde! Ben blij dat ik je blog ‘ontdekt’ heb 🙂

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie