Giveaway voor de thuisblijvers…

image

de mooie kortingkaartjes van lostmy.name met de te winnen codes

… of voor wie het zelfs op vakantie niet kan laten om blogs te lezen!

Winnen, winnen? Wat valt er hier te winnen? Let me explain. Een paar weekends geleden hadden wij wat kinderverjaardagen te vieren. Soms vind ik het moeilijk om iets leuks te verzinnen want eigenlijk ligt de speelkast vaak al overvol met spullen, dus wat kan er dan nog bij? Zelf vind ik nuttige cadeaus wel top om te geven of te krijgen, maar de doorsnee jarige knul of meid is daar meestal minder happig op. Gelukkig is er nog iets waar een kind nooit genoeg van kan hebben. Boeken! Stapels mogen dat er zijn, tot aan het plafond, nachtkastje overvol, alle wanden bedekt, er kan er altijd nog eentje bij. En zelfs dan is het nog gepermitteerd om wekelijks ook nog naar de bib te hollen!

Een boek dus. Maar niet zomaar een boek. Een prachtig geïllustreerd gepersonaliseerd boek van lostmy.name! Echt een mooi ding om te geven. Het begint met een kindje dat zijn/haar naam kwijtgespeeld is en op pad gaat om het te zoeken. Onderweg helpt ie dieren en magische figuren die uit dank de eerste letter van hun naam aan het kind geven. En uiteindelijk wordt dat dan de naam van… de lezer natuurlijk! Niks zo fijn om de verwondering te zien als ze tijdens het lezen plots doorhebben welke kant het opgaat. Je kan voor elke letter uit verschillende opties kiezen, van adelaars en aardvarkens over meerminnen of majesteiten naar zebra’s en zeehonden. Op de foto boven dit blogbericht zie je ook hoe geweldig de illustraties zijn. Als je een e-mailadres opgeeft, krijg je nog regelmatig tekentips hoe je bv een jonglerende leeuw stap voor stap kan tekenen.

En dan nu… de giveaway! Toen ik het boek aankreeg, zaten er 2 mooie kaartjes bij met een code voor 15% korting. Ken jij een (voor)lezer(tje) dat je blij kan maken met zo’n boek? Vertel me dan in de reacties wat jouw origineelste cadeau is dat de (speelgoed)berg niet (al te veel) verhoogt. Omdat het vakantie is, gaan we niemand afjagen, je krijgt een week de tijd!

Wat dit nu eigenlijk op een blog rond groen gedoe staat te doen? Ik gooi niet graag iets weg, zelfs geen kortingscodes 😄. Én de groene boog kan niet altijd gespannen staan, he!

4 comments

 1. Le petit requin · juli 11, 2016

  Leuk, lijkt mij wel iets tofs om cadeau te doen aan Johans jongste petekindje 🙂

  Qua kindercadeaus gaan wij inderdaad vaak voor boeken. Daarnaast gaven we o.a. ook al een houten tractor (eco én stil, ook altijd tof voor de ouders 😉 , bordjes en bestek van Ingela P. Arrhenius, leuk om naar te kijken voor de kindjes en tegelijk toch nuttig.

  Like

  • resaarcle · juli 11, 2016

   Eco én stil, dat is inderdaad een topcombinatie! 😄Ooooh, die Ingela P spullen zijn inderdaad suuuuuupermooi!

   Geliked door 1 persoon

   • Le petit requin · juli 13, 2016

    ’t Heeft helemaal niets met dit bericht te maken, maar we zijn gisteren naar de Escobar geweest. Spinazieburger en notenburger uitgetest en amai, zo lekker (zeker die notenburger die jij ons al aanraadde: god-de-lijk!). Merci voor de tip dus 🙂

    Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: Doendoendoen! | resaarcle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s