Dat deed deugd!

Photo by Darren Bockman on Unsplash

Me-time! Me me me me meeeee!

Ik parkeerde de kindjes bij de grootouders, de vriend ging op promotour en ik sprong de bus en daarna de trein op want mij wachtte een gezellige blog meetup, part two, in de vorm van een lunchke bij Mister Bean in het verre verre verre Leuven.

De dames – tja, sorry, geen heren – die de Meststoffencursus ooit volgden, zorgden voor aangenaam gezelschap. Zoals Nina, die workshops voor hobbybloggers organiseert. Ongetwijfeld hét gat in de markt van deze tijd! Kelly volg ik al heel lang en het is dan ook fijn om haar ‘in het echt’ te zien, al ben ik dan een beetje star struck 😊. Net zoals bij Kathleen trouwens. Evi herkende ik meteen – toch handig, die profielfoto’s bij reacties. De tafel was te groot, jammer genoeg heb ik dus niet kunnen tateren met Fieke, Elke, Joke, Silke en Eline. Dat zal voor een volgende keer zijn. Gelukkig trof ik Cathy, Isabel en Véronique even aan het dessertenbuffetje. Waar snoepen allemaal niet goed voor is, he. En dankzij mijn babbeltje met Annelies, sta ik weer een klein stapje verder met mijn ondernemersplannen (die nu nog te klein zijn om er al veel over te vertellen, maar dat komt nog!). Organisatrice van alle gezelligheid, Gerhilde, kon er jammer genoeg niet bij zijn dit jaar. Op de terugweg heb ik nog een paar treinhaltes getaterd met Greet en die locatie was best toepasselijk met haar blogtitel.

Voor dit lunchke van een drietal gezellige uurtjes, was ik heen en terug met het openbaar vervoer 5 uur onderweg. Een beetje zottekes, dacht ik eerst. Tot ik besefte dat dat 5 gratis leesuren zijn! Voor mij alleen! Heerlijk! Dat groen onderweg zijn heeft dan toch zo z’n voordelen.

Welke me-time deed jou onlangs veel deugd?

 

4 comments

 1. Sue Me · augustus 9, 2017

  Wat een leuke blog, de meeting klinkt gezellig.
  Als alleenstaande moeder compenseer ik de tijd waarin ik alles alleen doe, in de weekenden dat mn zoon bij zijn vader is.
  Omdat dat een periode van 28 uur is (,per september langer) kan ik ook echt even bijkomen en doen waar ik zin in heb. 🙂

  Like

 2. fiekefatjerietjes · augustus 9, 2017

  Ja, het was tof! Ook hier langer onderweg geweest dan daar ter plekke. Lezen, dat is altijd pure me-time. Van zo een dagjes met gelijkgestemden krijg ik altijd bergen energie 😊

  Geliked door 1 persoon

 3. loesjezaakjes · augustus 9, 2017

  Dat klinkt gezellig! 🙂 Als alleenstaande heb ik veel me-time

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: Wat dat plan nu eigenlijk is en of je me snel even kan helpen | resaarcle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s