Op uitstap!

image

De zon komt er heel af en toe al eens door en dan is het fijn om even buiten te stappen en een frisse neus te halen. Zo ook in Blogland. Kom, trek je gemakkelijke schoenen aan, neem snel je jas, we gaan op uitstap!

Ik denk dat ik zowat elk bericht lees van Awkward Duckling. Ze doet me bijna wensen dat ik in Nederland zou wonen, met al die fijne green events. Onlangs ontdekte ik dat dit schonestadsmeisje heel wat interessants te vertellen heeft. Van meisjes gesproken, deze topmeiden krijgen ook vaak bezoek van mij. Bij mygreenwayoflife doe ik al sinds een hele tijd vóór mijn eigen blog groene inspiratie op voor alledag, net zoals bij mavieenvert. Dit avontuur volg ik sinds kort ook graag. Bij EmmaenJohn en Lauraenjames probeer ik ook wat eco tips mee te pikken.

Maar het is niet al groen wat mijn blogvolgersklok slaat. Ik lees met plezier de vlotte pen en de bloggerstips van Verbeelding, bewonder de tekenkunsten en openhartigheid van deze dame (als je daar nu voor het eerst gaat lezen: start bij 1!) en verder volg ik nog veel te veel te veel waardoor ik plots een hele avond met die iPad op schoot heb gezeten. Maar wel heel wat moois, interessants of inspirerends heb zien passeren. Beats tv.

Welke inspirerende (groene) blogs volg jij?

19 comments

  1. Melissa · april 8, 2016

    Leuke inspiratie, ik kende enkele daarvan nog niet. Dat wordt lezen geblazen dit weekend! 🙂
    Ik volg Katrien graag op http://www.bio-ecowonen.com. Verder heb ik veel bijgeleerd over groen leven dankzij Green Evelien (www.greenevelien.com). En aangezien mijn nieuwe passie zelf producten maken is, ben ik me in enkele Engelstalige blogs gaan verdiepen en zijn mijn favo’s: http://blahblahmagazine.com.au/ en http://www.diynatural.com/blog/

    Like

  2. Ilse Verhoeven · april 8, 2016

    Nu weer heel wat meer denk ik – ik ga je tips straks allemaal op ’t gemak eens bestuderen 🙂

    Like

  3. geertruurzaam · april 8, 2016

    Altijd leuk om ergens tips op te doen voor andere blogs! Dank daarvoor

    Geliked door 1 persoon

  4. Billy · april 8, 2016

    het jouwe!

    Geliked door 1 persoon

  5. mamaloes · april 9, 2016

    Die van jou volg ik idd graag :o) De meeste kende ik precies al, maar toch zitten er nog een aantal nieuwkes bij :o) waarvoor dank!
    Ik volg sinds kort ook nog 52weken, iemand die pas gestart is : https://52wekensite.wordpress.com/
    en ook via jouw reacties ;o) : gelukkignatuurlijk.nl
    Ook https://hetgrotegroenegeluk.nl/blogs/,
    de site van stevenvromman : http://www.lowimpactman.be/, greeneveline
    en mmezsazsa

    Like

    • resaarcle · april 9, 2016

      Die 52weken en hetgrotegroenegeluk kende ik nog niet! Ze hebben er een volger bij nu!

      Like

  6. fiekefatjerietjes · april 9, 2016

    Aaargh, ik volg echt té veel blogs 😀

    Geliked door 1 persoon

  7. gelukkignatuurlijk · april 11, 2016

    Ik kende er een aantal nog niet dus bedankt voor de tips! 😀 Zelf volg ik nu ook de website van Rob Greenfield http://robgreenfield.tv/ (die ik dankzij groeneavonturen.nl heb gevonden).

    Like

  8. jeapiebel · april 12, 2016

    Leuk idee om buiten te stappen in de blogland. Ik doe het ook dagelijks, maar nu zie ik je keus van uitstappen. 😉 Blog groene inspiratie en blog tips dat is leuk, maar om online cursus te gaan volgen ben ik weer te lui voor..haha. Ik geef het toe.

    Like

  9. annaberg · april 14, 2016

    Ik volg geen bepaald type blog. Gewoon wat goed geschreven of mooi getekend is en wat me iets doet.

    Geliked door 1 persoon

  10. LJ · april 14, 2016

    Kelly kende ik ook al maar verder ben jij eigenlijk de enige groene blog in mijn feedreader. Terwijl het me de laatste maanden meer en meer gaan bezighouden is hoe ik het milieu een beetje kan sparen. Dus bedankt voor de tips, ik ga eens piepen 😉

    Like

  11. Pingback: Op de thee | resaarcle
  12. Hilde · mei 24, 2016

    Awkward duckling heb ik meteen toegevoegd! Fijn om te zien hoe anderen het verschil proberen te maken. Beetje bij beetje lukt het ons wel!

    Like

Plaats een reactie