Groene citytrip naar Antwerpen

image

Je hoeft niet meer te zoeken om het gat in de markt te vullen. Duurzamehotspots.nl was je voor! Zij zetten alle groene hotspots van leuke steden op een digitale kaart. Zo sta je tijdens je citytrip dankzij je smartphone meteen op de hipste duurzame plekken van de stad.

3 keer raden wie restaurants, winkels, b&b’s en rustplekjes in Antwerpen voor hen uitzocht… Welke Antwerpse/Belgische plekjes horen er volgens jou ook op hun duurzame kaarten te staan?

13 comments

  1. Hermien · september 13, 2016

    Wat een tof initiatief! Antwerpen zie ik alleen nog niet staan, komen die hotspots binnenkort online?

    Like

    • resaarcle · september 13, 2016

      Ze staan er al! Antwerpen intikken naast ‘mijn locatie’ en dan beetje inzoomen!

      Like

      • Hermien · september 14, 2016

        Ah, nu heb ik ‘m door! Ik dacht dat alleen de steden die bovenaan de kaart stonden kon kiezen, daar staat Antwerpen (nog) niet tussen, vandaar. Leuk zeg dat je hieraan hebt meegewerkt!

        Geliked door 1 persoon

  2. Kim · september 14, 2016

    Oh wat gaaf!! Mochten ze nog mensen zoeken voor Groningen,let me know! Ben heel benieuwd naar jouw tips! Misschien toch maar even een trip jouw kant op boeken.

    Like

  3. geertruurzaam · september 16, 2016

    In Antwerpen mag De broers van Julienne (restaurant) niet ontbreken, en Mandragora (kleding, speelgoed), De Biologisch-dynamische bakker (in de Volksstraat), De kraamvogel (geboortecentrum en babykleding/ verzorgingsproducten/ herbruikbare luiers), Loes & Krikke express (koffiebar, ontbijt en lunch), Kaap de Goede Hoop (mini biowinkeltje vlak aan het Krugerplein) en nog veeeeeeeel meer adressen!

    Enne, is Bar Leon echt zo duurzaam? Ik kom er zeker wekelijks en behalve biodranken is het toch niet bijzonder ecovriendelijk? Ik ben er een zuinige maar vaste klant 😉

    Like

    • resaarcle · september 18, 2016

      Dat ik al die plekjes nog vergeten ben! Ik geef ze door. Bar Leon staat er eigenlijk bij dankzij de ligging bij een fijn stukje groen in de stad en de leuke speeltuin daar. Wie weet komen we elkaar daar wel eens tegen…

      Like

  4. Pingback: BRON verzamelt duurzame hotspots - KouweKleren
  5. Tijd voor iets anders · september 20, 2016

    Ik hou me er snel ook eens mee bezig om duurzame plekjes in het Leuvense door te geven… Wat een interessant initiatief, stel je voor dat we zo heel de duurzame wereld in kaart kunnen brengen 😉

    Like

  6. Pingback: BRON verzamelt duurzame hotspots – KouweKleren
  7. Pingback: Iets nieuws | resaarcle

Plaats een reactie